Alpaca Tumulus

Tumulus Venom

Jonge zwarte dekhengst uit elite zwarte bloedlijnen

Tumulus Venom

jonge dekhengst

True black

DOB 20 mei 2023

Vader: Lusi FireFox (TBL)

Moeder: Ealas Briza (TBL)

Deze diepzwarte jonge knaap heeft de looks, een prachtige kop, stevige bouw en de presence. Maar dit alles maakt niet dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot dekhengst. De zachtheid van zijn diepzwarte vacht, de uitgesproken crimpstijl, hoge dichtheid en lengte maken dat hij zijn bijdrage kan leveren als dekhengst.

Tumulus Uzi mid side 04/2023

Hij is een onderdeel van ons showteam, maar omwille van onze keuze om niet deel te nemen najaar 2023, zal hij niet geshowd worden. Gezien we best wel wat nageslacht hebben van Firefox mag hij andere oorden opzoeken om zich verder te planten. En kan een andere serieuze fokker mee snoepen van onze kennis en kunde, alsook de oplaging van genetica.

Tumulus Venom

Venom zijn vader is de gekende dekhengst Lusi Firefox, een diepzwarte dekhengst, die meer dan 10 kampioenlintjes heeft verzameld in zijn showpalmares. Tevens hebben zijn nakomelingen zich meermaals bewezen in de showring door verscheidene lintjes te verzamelen door de jaren heen.

Lusi FireFox

Zijn moeder komt verder van Bozedown Glenfiddish, dochter van Bozedown Bourbon, een van onze favoriete hengsten om bij te dragen tot grondwaarden van een alpacakudde. En Briza haar vader is Inca Kilimanjaro, een diepzwarte zoon van Surtierra Shadow, eigendom van Inca Alpaca en Redens Alpacas, de twee grootste fokkers van zwart in de UK. 

Kanjers genoeg in deze bloedlijn om eraan bij te dragen dat deze jongen een diepe indruk zal nalaten.


Gezien we teveel gerelateerde merries in onze weides hebben, moeten we deze jonge heer laten gaan.

VERKOCHT

Indien u meer info wenst, kan u ons steeds bereiken op 0475771819 of via mail gunther-willems@telenet.be

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x