Alpaca Tumulus

Hengsten

Indien u op zoek bent naar een dekhengst al dan niet bewezen, met uitmuntende bloedlijnen, goede bouw en superieure vachtkwaliteiten en goede showresultaten, moet u zeker hieronder even een kijkje nemen wat wij u kunnen bieden. Alle dekhengsten worden verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

VERKOOPLIJST HENGSTEN


Bent u op zoek naar iets speciaal? Een bepaalde kleur, bloedlijn,... en u vindt het niet terug in onze verkooplijst? Neem even vrijblijvend contact met ons op; misschien hebben we het wel in ons gamma maar is het nog niet op onze verkooplijst terecht gekomen. Wij staan u graag te woord en helpen u met plezier in uw zoektocht naar uw 'ideale' alpaca.

Als u wenst op de hoogte gehouden te worden van welke dieren we te koop aanbieden, geef ik u graag mee om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Indien u op zoek bent naar een dekhengst al dan niet bewezen, met uitmuntende bloedlijnen, correcte bouw en superieure vachtkwaliteiten en goede showresultaten, moet u zeker hieronder even een kijkje nemen wat wij u kunnen bieden. Alle dekhengsten worden verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie. Graag bieden wij u ook de mogelijkheid om een hengst te huren (lease) voor een dekseizoen, maand, …
Alle weergegeven prijzen zijn exclusief BTW.

Alle hengsten die niet voldoen aan onze hoge eisen om te fungeren als dekhengst worden verkocht als hobbydieren en dienen gecastreerd te worden als ze de leeftijd van 1 jaar bereiken. Deze hengsten hun vachten zijn nog steeds van zeer hoge kwaliteit, deze kan u zelf spinnen of laten spinnen en een truitje maken met de wol van je eigen lieveling! Of laten verwerken in een dekbed, of om zelf een creatief project vilten te doen.

Ook zijn ze schattige ecologische grasmachines!!! Het is eens wat anders dan een geitje om je gras kort te houden!

Bij aankoop van meerdere hobbyhengstjes bieden wij een fikse korting. Ze worden enkel per 2 of meer verkocht omdat het kudde dieren zijn. Graag geven we nog mee dat 2 alpaca's is goed maar 3 is beter voor hun kuddegevoel. Het is enkel mogelijk om 1 diertje aan te kopen in het geval u reeds in het bezit ben van een alpaca.

Al onze hengsten zijn halter mak en al dan niet ooit geshowd. Ze zijn zacht van karakter en gewoon van mensen om hun heen te hebben. Ook zijn ze allen handtam wat maakt dat je veel plezier zal hebben om bij hen te vertoeven. Wij zoeken altijd een goede thuis voor onze diertjes en houden niet van impulsieve beslissingen, vergeet niet dat het dier tot 25 jaar oud kan worden ook graag zo lang een goed leven heeft!

Wij geven u graag uitleg over het houden en handelen met alpaca’s.

U bent steeds volledig vrijblijvend welkom om deze mooie dieren te ontdekken.

Contacteer ons

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x