Alpaca Tumulus

Alpacaterras


Ons alpacaterras is open van 11 mei 2024 tot 07 juli 2024

Elke zaterdag en zondag van 13u tot 18u


alpacaterras

Het alpacaterras is vrij toegankelijk.

U dient vooraf geen plekje te reserveren of afspraak te maken om te komen genieten van de alpaca's en de rust. 

Wij verwennen u graag op ons alpacaterras met een kopje koffie. De koffie die verkrijgbaar is op ons terras komt van de koffiebranderij Gimo gelegen te Sint-Truiden of een appelkersensapje van Pipo eveneens dicht bij huis gemaakt. 

Ook serveren wij met veel plezier de hoeve ijsjes van de Ruttermolen, deze worden gemaakt met melk recht van bij de boer en ook zijn deze lokale deskundige houder van het 'HIB Label'. Wij voorzien 6 vaste smaken; vanille, straciatella, chocolade, mokka, banaan, aardbei. Soms is er een extra smaakje verkrijgbaar maar dat is aan u om te ontdekken welke dit zijn.

Activiteiten 

Alpaca Meet & Feed

Alpaca 'Meet & Feed  gaat elke zaterdag door om 15u. Wil je zeker zijn van jou plaatsje? Koop dan tijdig je tickets HIER Als er nog ruimte is kan u uiteraard ook ter plaatse nog aansluiten bij een groep.

alpaca meet & feed

Alpacawandeling

De alpacawandeling zullen ook opnieuw georganiseerd worden met nieuwe wandelvriendjes die hun wandeldiploma behaald hebben. Dit is altijd georganiseerd op zondag om 14u, de beschikbare datums en vrije plaatsen kan u HIER.checken.

alpaca

Alpaca cursus

Bent u zelf in overweging om alpaca's te gaan houden of zit u met nog wat vragen? Er zijn een aantal zondagen voorzien voor alpaca cursus over deze prachtige dieren.

Ronduit tal van dingen te beleven en geen enkel weekend zal hetzelfde zijn!

Om van al onze nieuwtjes op de hoogte te blijven, like onze pagina op Facebook .


Met dank aan de gemeente Gingelom 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x