Alpaca Tumulus

Tumulus Shao-Lynn

Super fijne stijlvolle zwarte merrie, producent van showkwaliteit!

Tumulus Shao-Lynn

drachtige merrie

Bay black

DOB 13 juni 2020

Vader: Inca Kilimanjaro (TBL)

Moeder: Inca Jazz it up! (BBL)

gedekt door: Miriquidi Great Sunday (TBL)
     laatste dekdatum: 15 juli 2023 (verwacht 24 juni 2024)

Vachtresultaten 2023:
     micron 16,5   -   SD 3.3   -    CF100%

Shao-Lynn is een van onze showmerries die steeds in de prijzen is gevallen. Haar derde vacht had een micron van 16,5, wat voor zwart zeer uitzonderlijk. Zelden blijven zwarte dieren zo fijn op als ze ouder worden. Ze heeft een heel uitgesproken krimp met een echte wauw factor. Daarnaast produceert ze elk jaar een mooie lengte en stijl.

Shao-Lynn head

Tumulus Shao-Lynn full body

Inca Jazz it up is haar moeder en deze heeft net als haarzelf de sterke eigenschap van een stijlvolle zachte en fijne vacht te behouden op leeftijd. Haar vader Inca Killimanjaro is een van de eerste intacte Sierterra Shadow zonen die de Inca boederij verlieten. Shao-Lynn is een mooie verzameling en opbouw van Inca genetica die toch wel geprezen mag worden voor de kennis die eraan te pas komt.

Haar veulen van 2022 was Tumulus Utopia, een medium fawn merrie in combi met de witte hengst Stoneleigh Rebellion, en deze werd knap 2de op de show in Weelde in een zeer competitieve klasse van 8! Ook zij werd geprezen om de fijnheid, uniformiteit en stijl in haar vacht. Shao-Lynn haar veulen van 2023 is een zwarte merrie Vixen die zeker tot ons showteam behoort.

vacht veulen Shao-Lynn

Vixen, veulen Shao-Lynn 2023

Shao-Lynn is momenteel drachtig van onze nieuwe dekhengst Miriquidi Great Sunday. Deze komt van een mix van Amerikaanse en Australische bloedlijnen.

Miriquidi Great Sunday

Wij zijn ons ervan bewust dat we een zeer hoog kwalitatieve merrie uit onze kudde laten gaan maar we hebben nog een aantal half zussen en haar dochter die in ons fokprogramma zal blijven fungeren.

VERKOCHT


Indien u meer info wenst, kan u ons steeds bereiken op 0475771819 of via mail gunther-willems@telenet.be


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x