Alpaca Tumulus

Merries

Bij aankoop van een drachtige merrie zal deze dracht bevestigd worden door middel van een scan en vergezeld gaan van een garantie op levend geboren veulen. Ook worden de jonge merries verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

VERKOOPLIJST MERRIES


Bent u op zoek naar iets speciaal? Een bepaalde kleur, bloedlijn,... en u vindt het niet terug in onze verkooplijst? Neem even vrijblijvend contact met ons op; misschien hebben we het wel in ons gamma maar is het nog niet op onze verkooplijst terecht gekomen. Wij staan u graag te woord en helpen u met plezier in uw zoektocht naar uw 'ideale' alpaca.

Als u wenst op de hoogte gehouden te worden van welke dieren we te koop aanbieden, geef ik u graag mee om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Bij aankoop van een drachtige merrie zal deze dracht bevestigd worden door middel van een scan en vergezeld gaan van een garantie op levend geboren veulen.

Eveneens kan u bij ons terecht voor drachtige merries met cria aan de voet en drachtig. Hiervoor raad ik u aan om ons te contacteren tussen augustus en oktober.

Ook worden de jonge merries (+1 jaar) verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie. Als u jonge dieren (>6 maanden) wenst is de periode november tot februari een geschikt moment om een max aan keuze te hebben.


Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

U bent steeds volledig vrijblijvend welkom om deze mooie dieren te ontdekken. Wij vertellen u graag meer over onze merkwaardige dieren!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x