Alpaca Tumulus

Lusi FireFox

FireFox is een hengst die onmiddellijk opvalt, zijn stevige bouw en zijn nonchalante look geven hem net dat tikkeltje meer waardoor hij extra in de kijker komt te staan.

Firefox
  •  Solid True Blue Black
  • geen buitendekkingen meer beschikbaar


Wij stellen met heel veel trots u voor aan Lusi FireFox. Wij hebben voor deze prachtige blauw zwarte hengst gekozen omwille van zijn mooi diepzwarte vacht en zijn prachtige bouw. FireFox zijn vader is de bekende Lillyfield Jack of Spades of Inca  en zijn grootvader is de andere bekende Inca tophengst ATA Cambridge Centurion. Dus mogen we met verve zeggen dat Firefox zijn stamboom van ongekende klasse is.

Firefox

FireFox is een hengst die onmiddellijk opvalt, zijn stevige bouw en zijn nonchalante look geven hem net dat tikkeltje meer waardoor hij extra in de kijker komt te staan. Dit is ook te zien aan zijn showpalmares: 3 maal kleurkampioen, 1 keer reserve kleurkampioen en 9 maal een 1ste plaats behaald. Deze prijzen heeft hij behaald in verschillende landen : Engeland, Nederland,Frankrijk, Duitsland,Spanje … . In 2014 is hij op geen enkele show verslagen.

firefox

Qua wolkwaliteiten is FireFox zoals je reeds verwacht had uitzonderlijk. Voor een zwarte vacht heeft hij nog steeds een lage micron (22.3 op 3 jarige leeftijd!) en een extreme dichtheid over zijn hele lichaam. FireFox heeft een zeer uniforme vacht zowel in de bundel als over het gehele lichaam wat dan ook maakt dat deze mooie jongen amper primaire haren heeft. Ook aan structuur mist hij niets,  met een diep uitgesproken krimpstijl in zijn vacht , opgebouwd uit mooie bundels met een prachtige glans in. Deze structuur is nog steeds terug te vinden in zijn poten,hals en zelfs boven op zijn hoofd.

Fleecestatestieken 2021

Mircron 22.5    -    SD 5.6    -    CV 24.5    -    CF 90.4%

Kort samengevat, wenst u zwarte nakomelingen dan is deze prachtige hengst zonder twijfel eentje om in overweging te nemen! 

Showpalmares

2014/11

Fibratex Fleece Show Spain
BEST BLACK FLEECE
Adult Black Fleece

1st

2014/10Fleece Show BuchloeAdult Black Fleece1st
2014/04Show d'alpagas BourgesMale Black Adult1st
2014/03Alpacashow Hapert Male Black Adult1st
2013/11

Alpaca Fleece Show Assen
COLOUR CHAMPION BLACK
Fleece Black Intermediate

1st

2013/10

Alpaca Fleece Show BAF-FBA
COLOUR CHAMPION BLACK
Fleece Black Intermediate

1st

2013/04

Heart of England Spring Fiesta
RESERVE COLOUR CHAMPION BLACK
Male Black Intermediate

1st

2012/10HoE Fleece ShowFleece Black Junior2nd
2012/04HoE Spring FiestaMale Black Junior1st
2012/04South West Spring ShowMale Black Junior2nd


Stamboom

HoE Spring Fiesta 2013                        Tumulus Puerto Rico                              Tumulus Black Popstar

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x