Wat/Wie is Suzanne?Suzanne is ons eigen ontworpen kwaliteitsgarenmerk. De wol van onze dieren wordt verwerkt tot garen in onze eigen spinnerij zodat de ecologische impact zo klein mogelijk blijft.

Wij kweken de dieren zelf, wij scheren de dieren zelf en wij verwerken de wol in onze eigen spinnerij. Wij scheren de dieren zelf om er zeker van te zijn dat ze met het nodige respect behandeld worden. Een kleinere productieketen bestaat er dus niet. Ook letten wij er op dat onze impact op de natuur zo klein mogelijk blijft. We proberen zo energieneutraal te werk te gaan, door middel van zonnepanelen, eveneens onze manier van wassen is op basis van natuurlijke producten. er wordt gewassen met putwater en niet met drinkwater.


De naam Suzanne komt eigenlijk van de grootmoeder van Els, Wij wonen ,werken in en rond het huis van Els haar grootmoeder en op deze manier zijn we op de naam gekomen van ons garenmerk. Eveneens is Els haar tweede naam Suzanne en groeide zij hoofdzakelijk met haar op.


Suzanne is vervaardigd van door ons handgeselecteerde kwaliteitswol, met de nodige aandacht van scheren, sorteren van de wol zodat er een zo mooi mogelijk natuurlijk product kan van gemaakt worden. Wij staan er dan ook volledig achter dat dit een zeer hoogwaardig product is met alleen maar het beste van het beste.


U kan bij ons natuurlijk terecht voor alpaca's maar ook voor dekkingen bent u bij ons aan het juiste adres.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x