Merries

Bent u op zoek naar iets speciaal? Een bepaalde kleur, bloedlijn,... en u vindt het niet terug in onze verkooplijst? Neem even vrijblijvend contact met ons op; misschien hebben we het wel in ons gamma maar is het nog niet op onze verkooplijst terecht gekomen. Wij staan u graag te woord en helpen u met plezier in uw zoektocht naar uw 'ideale' alpaca.

Als u wenst op de hoogte gehouden te worden van welke dieren we te koop aanbieden, geef ik u graag mee om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Contacteer ons

Bij aankoop van een drachtige merrie zal deze dracht bevestigd worden door middel van een scan en vergezeld gaan van een garantie op levend geboren veulen.

Eveneens kan u bij ons terecht voor drachtige merries met cria aan de voet en drachtig. Hiervoor raad ik u aan om ons te contacteren tussen augustus en oktober.

Ook worden de jonge merries (+1 jaar) verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.Als u jonge dieren (>6 maanden) wenst is de periode november tot februari een geschikt moment om een max aan keuze te hebben.


Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

U bent steeds volledig vrijblijvend welkom om deze mooie dieren te ontdekken. Wij vertellen u graag meer over onze merkwaardige dieren!

Tumulus Ske-Douch = Gold

Jonge merrie
Dark Fawn
°31/08/2020

Moeder:
Vader: Tumulus Naga's Gold (DF)

Tumulus Ske-douch komt verder van onze beste zelf gefokte dekhengst Tumulus Naga’s Gold. Hij komt verder van de wereldbefaamde Snowmass bloedlijnen en heeft zich meermaals met een eerste prijs laten bekronen in shows .De moeder van Ske-douch is een van onze betere bloedlijnen die wij hier zitten hebben.

Ske-douch is een mooie statige merrie geboren op 30/08/2020. Ze is dankzij moeder en vader in het bezit van een prachtige genetische poel en we zijn er dan ook zeker van de ze een zeer goed fok potentieel heeft voor menige kwekers. Ske-douch produceert een mooie lange vacht met een uitgesproken crimpstijl. Qua uiterlijk lijkt ze zeer sterk op haar vader Naga, maar er zijn dan ook veel karakteristieken van haar moeder die je dan weer in de vacht kan terugvinden.

€ 2750,- (ex BTW)Tumulus Suri Rheia

Jonge merrie
Wit
° 23/07/2019

Moeder: Bozedown Cabaret (WH)
Vader: Alpaca Stud Anson (WH)

Fleece 2020:
14.5 micron - SD 3 - CV 20.6 - CF 100%

Rheia is een mooie statige jonge suri merrie met een typisch levendige karakter. Voor haar leeftijd is ze reeds erg mooi uitgegroeid en dan ook klaar om voorjaar 2021 gedekt te worden.

Ze komt verder van onze beste witte suri dekhensgt Anson en van een van onze beste merrie lijnen langs moeders kant. Deze bloedlijn is schaars op het vasteland.

Ze is in het bezit van zeer mooie glanzende lokken die een suri maakt wie ze zijn. Een zachte touch van vacht en produceert een mooie lengte. Maar bovenal is het haar fijnheid dat toch wel verbazingwekkend is 14.5 micron als je weet dat de waarde voor suri's toch altijd een stuk hoger liggen als die van huacaya zijn we hier erg trots op.

Kortom Rheia heeft groot fokpotentieel voor elke suri fokker die fijnheid kan waarderen.

VERKOCHT

U kan bij ons natuurlijk terecht voor alpaca's maar ook voor dekkingen bent u bij ons aan het juiste adres.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x