Premier Camelid Drench

Multi vitamine en mineralen supplement voor ALPACA'S

  • Organisch samengestelde multivitamine drench, oraal toe te dienen
  • Unieke formule van hoge kwaliteit
  • Helpt het onderhouden van voeding en vitamine balans
  • Zeer hoge dosis vitamines van de groep D3 & B
  • Ideaal voor alle leeftijden
  •  Helpt het verminderen van stress en handelingen
  • Helpt de vacht kwaliteit te onderhouden en verbeteren
  • Unieke formule speciaal voor de alpaca’s
  • Flacons van 500 ml

Exclusief verkrijgbaar bij ALPACA TUMULUS

Waarom drench?

Reeds vele malen hebben we kennis gemaakt met JG Animal Health op verscheidene evenementen in de UK en een praatje gemaakt maar daar bleef het mee. Tot zomer 2014 er een merrie geboorte gaf aan een veulen van 12 kg en door het persen zenuwschade opliep. Dit zou zich wel herstellen door tijd werd er ons verteld door de dierenarts. Niets was minder waar, onze merrie haar achterpoot bleef stijf en moeilijk beweegbaar. Na een aantal probeersels kwamen we terecht bij JG Animal Health omwille van de rijke formule van vitamines maar ook niet te onderschatten de mineralen wilden we dit toch ook eens proberen met het idee baat het niet dan schaadt het ook niet. De eerste maal gaven we haar hiervan 20cc maar geen verandering, 2 maanden later kreeg ze een 2de dosis waarvan er ook geen spetterende uitwerking te zien was ... toch gingen we voor een 3de dosis en met succes want onze dame voelde haar veel kwieker en voor haar leeftijd pronkte ze zelfs door de weide. Dit hadden we haar al een eeuwigheid niet meer zien doen. We stelden ons al tevreden als ze de wandeling maakte naar de stal!
Dit was de eerste merrie die in mindere conditie was en nu weer tip top is dankzij de drench.

Hetzelfde voor een andere merrie die heel erg geknuffeld werd bij haar vorige eigenaar maar niet kon aarden bij ons. Ze liet duidelijk merken dat ze verdriet had en treurde heel erg. Haar bodyscore daalde tot 1,5 op 5 wat heel erg alarmerend is. Na contact met de vorige eigenaar (ook een tevreden gebruiker van de Premier Camelid Drench) stelde hij voor om haar hiermee te ondersteunen aangezien het de appeteit versterkt van het dier samen met de opname van de voedingsstoffen die ze dagelijks binnen krijgt. En inderdaad na de tweede maal drench moest Belle niet meer met de hand gevoederd worden maar eiste ze haar plaats op aan de voederbak! Ons tweede succes verhaal.

Eveneens wilden we onze merries ondersteunen tijdens hun dracht en voor de maximale opname van voedingsstoffen en het jonge lente gras kregen ze allemaal een eenmalige dosis Drench. En we kunnen u vezekeren dat het heeft gewerkt. Het geboortegewicht van onze veulens lag meestal tussen de 6 en 8 kilo. Dit jaar is het laagste geboortegewicht 7,8 kg voor een veulen dat een maand te vroeg kwam. En de zwaarste op de weegschaal gaf het wijzertje 10,6 kg aan. Alle veulens zijn heel erg sterk en snel op de pootjes op zoek naar de melkbar, zelfs onze telg die een maand te vroeg het daglicht te zien kreeg.
Met dit resultaat weten we dat ook volgend jaar in maart onze dames een dosis Drench mogen verwachten op het menu!

Gezien deze resultaten kunnen we enkel positief zijn over dit fantastische product en omdat we zeker niet de enige zijn die zulke dingen meemaken en nood hebben aan een'simpele' oplossing binnen handbereik.

Wenst u meer informatie over dit product, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

U kan bij ons natuurlijk terecht voor alpaca's maar ook voor dekkingen bent u bij ons aan het juiste adres.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x