Stoneleigh Rebellion

  • € 1200,- (ex BTW) enkel drive by beschikbaar
  • Co-owned met Lubosch Land Alpaca's


Rebellion is geboren in 2015 op de beroemde alpacafarm Stoneleigh in Nieuw-Zeeland.

Zijn vader Stoneleigh Valentino is de enige alpaca ter wereld, die 7 keer de titel Supreme Champion heeft behaald op nationale shows; deze shows werden gejureerd door de beste en meest gerespecteerde internationale juryleden van de wereld.



Rebellion zijn moeder Stoneleigh Lalique is eveneens een multi kampioen, dus beide zijden dragen bij tot een stamboom van formaat.

Rebellion is een prachige hengst qua type met een superieure en zeer stijlvolle vacht.

Zijn vacht is fijn met excellente amplitude en hoogwaardige crimp. Hij bezit een ontzettend dichte fleece met een uniforme stijl die verder gaat tot in zijn extremiteiten. Zijn vacht breekt prachtig open in individuele bundeltjes en je kan er niet omheen dat deze jongen uitstekende glans in zijn vacht heeft

Fleece statistieken 2019

Micron 22.9   -   SD 3.7   -   CV 16.0   -   CF 97.0%

Uiteraard is Rebellion correct, compact en sterk gebouwd. Hij past perfect in het boxformaat zoals we dat graag zien, perfect in porportie. 

Zijn showpalmares

New Zealand National Show 2015
Rangiora Show 2015

South Island Colourbration Show 2016
National Show 2016
Rangiora Show 2016

Canterbury Show 2016
Waikato Show 2016

Malvern Colour Show 2017

Oxford Show 2017

National Show 2017

Rangiora Show 2017

Waikato Show 2017
Canterbury Show 2017

National Show 2018
Rangiora Show 2018
Waikato Show 2018
Canterbury Show 2018

Junior white male
Junior white male
Overall Reserve Champion Junior Male
Intermediate white male
Intermediate white male
Intermediate white male
Overall Reserve Champion Intermediate Male
Intermediate white male
Intermediate white male
Overall Reserve Champion Intermediate Male
Adult white male
Overall Reserve Champion White Male
Adult white male
Overall Reserve Champion Male
Adult white male
Overall Champion Adult Male
Adult white male
Overall Champion Adult Male
Adult white male
Adult white male
Overall Reserve Champion Adult Male
Senior white male
Senior white male
Senior white male
Senior white male
Overall Reserver Champion Senior Male

3de
2de

1ste
5de
2de

3de
2de

1ste

1ste

1ste

1ste

2de
1ste

2de
2de
2de
2de


Zijn stamboom


U kan bij ons natuurlijk terecht voor alpaca's maar ook voor dekkingen bent u bij ons aan het juiste adres.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x