Tumulus Vaiana

Tumulus Vaiana

jonge merrie

dark brown

DOB 10 mei 2023

Vader: Lusi FireFox (TBL)

Moeder: Tumulus Tanuki (MF)

Vaiana is 6maanden oud en voor haar leeftijd reeds stevig gebouwd. Ze zal uitgroeien tot een prachtige merrie. Haar mooie diepbruine kleur en zwarte snoet en oren maken haar een lust voor het oog.

Ze is de dochter van onze Lusi Firefox die reeds jaren een vaste waarde is en ons steeds geweldige kwaliteit van veulens geeft. Tot op vandaag zijn er nog steeds nakomelingen van hem die het showmilieu kleur geven.

Haar moeder is Tumulus Tanuki, wie we spijtig genoeg nooit hebben kunnen showen omwille van COVID-19. Desalniettemin behoort deze merrie tot een van onze mainherd en topkwaliteit merries. Deze mix heeft er dan ook voor gezorgd dat Vaiana een prachtig exemplaar is om toe te voegen aan eenieders kudde.


Tumulus Vaiana

Tumulus Vaiana front

€ 3 250,-
     (ex BTW)

Indien u meer info wenst, kan u ons steeds bereiken op 0475771819 of via mail gunther-willems@telenet.be

Tumulus Vaiana

Tumulus Shao-Lynn

Super fijne stijlvolle zwarte merrie, producent van showkwaliteit!

Tumulus Urban Cowboy

Uw nieuwe dekhengst met next level vachtstijl dankzij unieke bloedlijnen.

Tumulus Venom

Jonge zwarte dekhengst uit elite zwarte bloedlijnen

Tumulus Vassar

super schattige jonge hengst

Tumulus Voldemort

zwarte jonge hengst

Merries

Bij aankoop van een drachtige merrie zal deze dracht bevestigd worden door middel van een scan en vergezeld gaan van een garantie op levend geboren veulen. Ook worden de jonge merries verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

Hengsten

Indien u op zoek bent naar een dekhengst al dan niet bewezen, met uitmuntende bloedlijnen, goede bouw en superieure vachtkwaliteiten en goede showresultaten, moet u zeker hieronder even een kijkje nemen wat wij u kunnen bieden. Alle dekhengsten worden verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x