Tumulus Urban Cowboy

Tumulus Urban Cowboy

Dekhengst in spe

Wit

DOB 24 februari 2022

Vader: Kurrawa Legend's Thrill Seeker (WH)

Moeder: Silverstream Quinby (LF)

vachtresultaten 2023:
       13.5 micron     -     SD3     -    CF100%

Cowboy is het resultaat van een drachtige merrie die we aankochten in Nieuw Zeeland. Wij selecteerden zelf de hengst om over onze merrie te gaan en dit was zonder twijfel Kurrawa Legend's Thrill Seeker, zoon van Kiwi Legend wie al voor meerdere kampioenen heeft gezorgd. Ook Thrill Seeker zelf heeft zich bewezen in de showring. 

Deze jonge hengst is de beste witte hengst ooit geboren op onze boerderij. Al van bij zijn geboorte kon je zien dat hij bijzonder was alleen al zijn stevige botstructuur trok de aandacht.

Naarmate hij zich ontwikkelde kon je zien dat er een stevige macho to be aan zat te komen. De diepte van zijn borstkas, uitgesproken kaaklijn maar vooral die vacht. Opent zich in individuele bundels met een prachtige architectuur in de bundel. De glans die erin verhult gaat zorgt instant voor een smile op je gezicht, daarnaast kan je niet om de crimp heen die zich over de volledige lengte van de lok presenteert. Zijn vacht is zo fijn en zacht als boter. Overal waar je zijn vacht bekijkt kan je niet om de uniformiteit heen zowel in stijl als in micron.

De laatste show is hij dan ook reserve kleurkampioen wit na de latere gekroonde grand champion. Het jurylid was zeer lovend over hem omwille van zijn uniformiteit, crimp en fijnheid doorheen de vacht. Met een micron van 13,5 en sd van 3 is hij dus zeker van grote waarde.

Reserve champion white Weelde 2023next level fleece cowboy

Tumulus Urban Cowboy

Showresultaten:

1st junior white male     show Weelde 2023

RESERVE CHAMPION WHITE (na de grand-champion van de show) judge Marie Jo Smith

Kortom we zijn er dan ook van overtuigd dat deze jongen voor een mooie toekomst kan zorgen bij elke serieuze alpacafokker.

€ 12 000,-
(ex BTW)

Indien u meer info wenst, kan u ons steeds bereiken op 0475771819 of via mail gunther-willems@telenet.be

Tumulus Urban Cowboy

Tumulus Shao-Lynn

Super fijne stijlvolle zwarte merrie, producent van showkwaliteit!

Tumulus Vaiana

Bemachtig deze mooie jonge chocoladebruine dame

Tumulus Venom

Jonge zwarte dekhengst uit elite zwarte bloedlijnen

Tumulus Vassar

super schattige jonge hengst

Tumulus Voldemort

zwarte jonge hengst

Merries

Bij aankoop van een drachtige merrie zal deze dracht bevestigd worden door middel van een scan en vergezeld gaan van een garantie op levend geboren veulen. Ook worden de jonge merries verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

Hengsten

Indien u op zoek bent naar een dekhengst al dan niet bewezen, met uitmuntende bloedlijnen, goede bouw en superieure vachtkwaliteiten en goede showresultaten, moet u zeker hieronder even een kijkje nemen wat wij u kunnen bieden. Alle dekhengsten worden verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x