Tumulus The Great One

Tumulus The Great One

onbewezen hengst

Bay Black

DOB 08 juni 2021

Vader: Lusi FireFox (TBL)

Moeder: Tumulus Maleficent (BBL)

Fleece 2022:
     Mciron 15.2   -   SD 3.5   -   CV 23.3   -   CF 100%

The Great One is een van de mooiste nakommelingen die FireFox ons gegeven heeft tot op heden en dat dan nog in combi met Tumulus Maleficent (Poppy). Zowel FireFox als Poppy hebben meerdere kleurkampioenschappen gewonnen. Dus er moest een combi van beide gemaakt worden en deze stelde absoluut  niet teleur. 

Hij erfde het beste van de twee, een fijne vacht die uniform is in micron, zijdezacht aanvoelt, over een goede dichtheid beschikt, en dit over zijn volledige lichaam. Checklist; fijn, dicht, stijl, uniform in micron en kleur, presence. De fleece resultaten van 2022 spreken dan ook voor zich. Een sterke bouw en botstructuur en stevige kaaklijn maken van hem alles wat je in een toekomstige dekhengst zoekt.

Vacht Tumulus The Great One 11/22

Gezien wijzelf voorzien zijn van deze bloedlijnen in onze stal, bieden we met pijn in het hart deze jongeman aan om iemand anders zijn fokkerij zwart tot een hoger niveau te tillen.

Showresultaten:

Alpacashow Weelde 2022 - Junior Black Male - 5de plaats
    jury Tim Hey

Alpacashow Weelde 2023 -  Intermediate Black Male - 3de plaats
   jury Mary Jo Smith

€ 1950,-
(ex BTW)

Indien u meer info wenst, kan u ons steeds bereiken op 0475771819 of via mail gunther-willems@telenet.be

Tumulus The Great One

Merries

Bij aankoop van een drachtige merrie zal deze dracht bevestigd worden door middel van een scan en vergezeld gaan van een garantie op levend geboren veulen. Ook worden de jonge merries verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

Hengsten

Indien u op zoek bent naar een dekhengst al dan niet bewezen, met uitmuntende bloedlijnen, goede bouw en superieure vachtkwaliteiten en goede showresultaten, moet u zeker hieronder even een kijkje nemen wat wij u kunnen bieden. Alle dekhengsten worden verkocht met een vruchtbaarheidsgarantie.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x