Alpaca wandelingen

Gezien er geen concrete afspraken en decreten zijn uitgevaardigd door onze overheid hebben wij besloten om nog niet van start te gaan met de wandelingen. Er zijn nog heel erg veel grijze zones en de invulling hiervan is afhankelijk van de interpretatie van degene die voor je staat wat nog steeds als resultaat kan geven dat wij en onze klanten beboet worden. 

Zodra er meer duidelijkheid is, ontvangen wij u graag zonder risico op onze boerderij.


Vanaf nu kan u ook wandelingen plannen enkel met jou bubbel!
 
Vanaf 2 tot en met 12 personen 
 vaste prijs van 180,- EUR

Alpacawandeling

Data:


Data volgen zodra de overheid opnieuw groen licht geeft.

Dank voor uw begripHeeft u ook een zwak voor deze bijzondere dieren? En wil u hen ook wel beter leren kennen en ontdekken hoe nieuwsgierig en zachtaardig ze zijn?

Dan is een alpaca wandeling zeker iets voor u!

Kom en ervaar niet alleen deze uber-schattige dieren maar ook het mooie Haspengouw en de rust van het platteland. Een moment om tot rust te komen en je helemaal zen te voelen.

Eerst maken jullie natuurlijk kennis met ons om dan onze alpacafamilie te ontmoeten.

Deze start met de dieren eten te geven en zo even vertrouwd met hen te worden vooraleer we met hen uit de stal vertrekken. Vervolgens gaan we ons wandelteam hun kopstukje of halter aan doen om op pad te gaan nadat alle instructies zijn overlopen. Tijdens onze wandeling vertellen wij u graag meer over de alpaca's zelf en hun historiek maar ook over onze boerderij Alpaca Tumulus.

We maken een gezellige wandeling met schattige alpaca's om terug bij ons op de boerderij aan te komen en onthaalt te worden met een lekkere kop koffie of thee en een stukje cake.

Voor het geheel raden wij aan om toch een 2 uur tot 2 uur en half te voorzien.

Er kan enkel gereserveerd worden per email.

Praktische info:

 • Alle wandelingen moeten vooraf geboekt worden via mail. Als u nog vragen hierover hebt stel ze gerust per email
 • Het is belangrijk voor ons om te melden bij de boeking of er enige beperkingen zijn omwille van gezondheid – of problemen. Waar mogelijk proberen wij onze wandelingen hiernaar aan te passen. 
 • Prijs is 20 euro  per deelnemer
 • Kinderen  jonger dan 12 jaar dienen ten allen tijde vergezeld te zijn van een begeleider die samen met hen de alpaca begeleid. Kinderen jonger dan 5 gratis. 
 • Kinderen ouder dan 12 jaar mogen alleen met een alpaca wandelen onder toezicht van een vergezellende volwassene. 
 • Denk eraan dat u een boerderij bezoekt en een wandeling maakt in het veld dus aangepast schoeisel is een must (laarzen of wandelschoenen). 
 • Ook uw kleding kan u best in overweging nemen en aanpassen aan de weersomstandigheden. Vermijdt felle kleuren en alle loshangende en flapperende kledij. 
 • Wij hebben een strikte bio-security op onze boerderij en er zal u ook voor het betreden gevraagd worden om uw schoeisel te ontsmetten
 • Onze alpaca’s zijn onze honden gewoon maar wij wensen geen andere honden of andere dieren op onze boerderij of tijdens de wandeling. 
 • Slecht weer: alpaca’s zijn net als ons en houden er niet van om te gaan wandelen met slecht weer. Indien wij een wandeling annuleren omwille van de weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden, zullen wij u een ander wandelmoment voorstellen.
 • Indien u reserveert en u komt niet opdagen zijn wij genoodzaakt u alsnog een forfaitair bedrag aan te rekenen van 50 euro ongeacht het aantal van de reservatie.
 • Ook kunnen wij teambuilding, scholen of … organiseren. Gelieve ons te contacteren voor verdere details.
 • Wij doen enkel groepswandelingen.
 • Moest u nog vragen hebben die hier niet vermeld staan, neem gerust contact met ons op. email of telefoon.

U kan bij ons natuurlijk terecht voor alpaca's maar ook voor dekkingen bent u bij ons aan het juiste adres.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x